Urnorsk – Grillar för 2019 är här

Gasgrill

Stark, Stolt och Kompromisslös. De är några av de ord som används i sagolitteraturen för att beskriva den urnordiska kvinnan – och samma ord beskriver gasolgrillarna i Urnorsk-serien. Serien består av fem eleganta gasolgrillar med en mycket viktig gemensam nämnare: de fungerar optimalt under nordiska förhållanden. Under nordiska förhållanden, menas i hög grad svåra förhållanden: i nordiska länder med mycket väder året om, och människor som vill spendera så mycket tid utomhus, måste Urnorsk-serien tåla hårda tag och lite till.  Alla produkter är konstruerade, tillverkade och testade enligt ett antal krav som möjliggör den tuffa användningen vi exponerar grillen för genom året-runt-grillning här i Norden.

Gasolfyllarna har valt att lagerföra tre modeller – Vilja, Disa och Fryd. Här nedan kommer en presentation av de tre.
Välkommen in i någon av våra butiker för att titta på grillarna.


Vilja – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL WEBSHOP

Vilja är en solid 3 brännar-gasolgrill i Urnorsk på grill serien, producerad för nordiska förhållanden. Vilja har en medelstor grillyta och är mycket lämplig för familjer med 3-4 personer.

 • Blir snabbt varm och håller värmen
 • Tål hårdanvändning året runt under nordiska förhållanden
 • Massiva gjutgärnsgaller
 • Välj själv om du vill använda frontplattan som en platta eller hylla
 • 5 års garantiprogram

Vilja har en medelstor grillyta – mycket lämplig för familjer på 3-4 personer. Vilja är lika lämplig för daglig användning som fest och täcker alla grundläggande grillbehov.
Vilja levereras med grillgaller i massivt gjutjärn som håller värme extra länge: det här är speciellt märkbart när du lägger kall mat på grillen. Med gjutjärnsgaller kan du enkelt få en fin skorpa och samtidigt behålla de goda juicerna inuti köttet du grillar.

Vilja är tillverkad i mycket solida material och är konstruerad för användning vid svåra nordiska förhållanden. De två solida sidoborden ger en bekväm arbetsyta och som gör det lättare att grilla flera saker samtidigt.
Vilja levereras med en frontplatta som kan monteras antingen som ett hyllplan eller en vanlig frontplatta. Genom att montera den som en frontplatta kommer du att gömma grillens botten. Genom att montera det som hylla får du möjlighet att förvara eller lägga ifrån dig saker under grillen. Hur du vill montera skivan du väljer du efter behov. Monteringen är enkel och kan lättas ändras, det tar endast några minuter.

Vilja har en inbyggd termometer i locket som ger dig en bra översikt över temperaturen i grillen. Termometern är graderad 0-400°C. Kom ihåg att termometern inte visar hur varmt gjutjärnets yta är – därför är en stektermometer en bra idé för ett perfekt grillresultat.


Disa – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL WEBSHOP

Disa är en exklusiv gasgrill med 4 brännare och sidbrännare som är producerad för svenska förhållanden. Familjegrillen Disa tillåter grillning varje dag, året om med sin stora grillyta.

 • Mycket hög effekt, håller värmen extra länge
 • Levereras med Kokegrop
 • Sidobrännare
 • Praktiskt glasfönster i grilllocket
 • Producerad för nordiska förhållanden
 • 10 års garantiprogram

Disa är grillen för de som älskar att grilla mycket! Familjegrillen Disa, med sin stora grillyta, är lika lämplig för daglig grillning som festgrillning. För familjen på 4-5 personer har Disa allt man kan önska av en grill. Disa har 4 högeffektiva brännare som ger en effektiv och varm grill, och dessutom levereras grillen med sidobrännare, så att du kan hålla såsen varm. Det vänstra sidobordet kan användas som en bekväm arbetsyta.

Disa levereras med Kokegrop. Kokegrop är specialtillverkade grillgaller i massivt gjutjärn som gör det möjligt att laga alla typer av mat på grillen. I mitten av gallret finns ett runt grillgaller som du enkelt byter ut mot andra produkter, ex vis gjutjärnspanna, grillplatta eller stekpanna.

Grillocket har ett praktiskt glasfönster så att du enkelt kan följa och säkerställa ett perfekt grillresultat utan att behöva öppna locket och släppa ut värme varje gång du vill ta en titt.


Fryd – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL WEBSHOP

Gasolgrill Fryd är Urnorsk-seriens okrönta drottning med sina 6 brännare, sidobrännare och massiv grillyta. Den här grillen har allt!

 • Mycket hög effekt, håller värmen extra länge
 • Levereras med Kokgrop
 • Sidobrännare
 • Praktiskt glasfönster i grilllocket
 • Producerad för nordiska förhållanden
 • 10 års garantiprogram

Fryd är en solid, kompromisslös gasolgrill för de som vill ha en stor grill av högsta kvalitet. Här är inget sparat – som grillkung har du fått en ny partner i ditt liv!

Med en omfattande grillyta kan du laga mat för både familjen, vännerna och grannarna och bjuda in till tidernas grillfest. Med totalt 6 högeffektiva brännare blir Fryd snabbt varm och bibehåller värmen extra länge, så att du får ett perfekt grillresultat varje gång. Sidobrännaren är perfekt för att hålla såser och liknande varmt. Sidobordet ger en bekväm arbetsplats för både matberedning och kan användas som avlastningsyta.

Fryd levereras med Kokgrop. Kokgrop är specialtillverkade grillgaller i massivt gjutjärn vilket gör det möjligt att laga alla typer av mat på grillen. I mitten av gallret finns ett runt grillgaller som du enkelt kan byta ut mot andra produkter, till exempel gjutjärnspanna, grillplatta eller stekpanna. Med hjälp av Kokgropen sätter bara fantasin gränsen för vad som kan tillagas på grillen och gör att Fryd kan användas, inte bara som grill, men också som utomhuskök.

Fryd är speciellt skapad för optimal användning året runt i vilket väder Norden har att erbjuda. Den är lika lämplig i sommarvärmen vid havet, som är i isande temperaturer i snöiga trädgårdar.

Dela inlägget

Facebook
E-post