Jobba hos oss

Hos Gasolfyllarna ska alla tycka att det är roligt att jobba

Två av gasolfyllarnas anställda bär flaskor

Vi på Gasolfyllarna vill leverera service och personlighet. Vi vill även att våra anställda ska tycka att det är roligt att komma till jobbet!

Därför försöker vi med hjälp av våra rutiner hålla en positiv och utvecklande miljö där alla lär sig nytt och utvecklas. Hos oss finns det möjlighet att växa och klättra i karriären!

Vi har alltid haft höga ambitioner och långsiktiga mål. Hos oss är ingenting omöjligt! Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en verksamhet som prioriterar säkerhet och levererar bra service och helst minnas sitt besök hos oss som en effektiv och positiv upplevelse.

Därför är vi ackrediterade på eget initiativ och förutom att det ger en säkerhet för våra kunder så innebär det också att vi är noga med att följa våra rutiner för våra anställdas skull. Detta skapar en struktur och vi önskar att det ska vara tydligt för alla anställa hur och varför vi gör saker. Då kan vi leverera kvalité och god service. 

Ett av våra värdeord är personlighet och hos oss har vi haft en familjär känsla sedan start. Det vill behålla trots att fler fyllningsstationer öppnas och företaget växer. Detta gäller både internt, men också i bemötandet med våra kunder. 

“Jag har inte ångrat en sekund att jag började jobba hos Gasolfyllarna. Gasolfyllarna har gett mig möjlighet att klättra i karriären”

Kristoffer

Ytterligare ett av våra värdeord är att vi vill att alla anställda ska tycka att det är roligt på jobbet. Vi tror att frihet och egen ansvar bidrar till att vi utvecklas vilket skapar en trygghet på jobbet. Så att de växer in i sin roll och får chans att klättra i karriären. Vi litar på våra anställa och att de vill kunderna och sina kollegor det allra bästa. 

Vi är alltid öppna för att möta nya personer som är redo för att arbeta hos oss på Gasolfyllarna! Är du intresserad av att jobba på några av våra fyllningsstationer får du gärna kontakta oss!

Behöver du hjälp eller mer information? Hör av dig till en av våra medarbetare!

Säg hej till Jonas Rauker

jonas@gasolfyllarna.se

011-300 44 60

Affärsområdeschef