Bakgrund

Gasolfyllarnas historia

Man bär gasolflaska

Från gasinstallationer till påfyllning av gasol i lösvikt, försäljning och uthyrning av produkter.

Idag erbjuds gasinstallationer, påfyllning av gasol i lösvikt, försäljning av tillhörande produkter i vår webbshop samt våra butiker och dessutom erbjuder vi uthyrning av bland annat gasolcisterner, byggvärmare och terrassvärmare. Men vi tar det från början:

Först med gasolpåfyllning i mellersta Sverige

Gasinstallationer är det ursprungliga företaget och när installationer utfördes upptäcktes ett behov av att fylla på gas och vid denna tidpunkt var det ingen annan som erbjöd det i mellersta Sverige.

Gasolfyllarna har funnits på Moa Martinsson gata i Norrköping sedan 2010, efter några år med utgångspunkt i Linköping. Lokalerna har genom åren byggts om och anpassats efter varierande behov av plats för lager, kontor och butik. Gasolfyllarna är inte rädda för att utmana sig själva och har sedan starten 2010 expanderat med fler stationer och flera anställda. Idag är ca 25 personer anställda och erbjuder gasolpåfyllning på tio stationer i mellersta Sverige. Dessutom finns det ett flertal återförsäljare i landet som erbjuder försäljning av gasolflaskor. 

Öppning av den första stationen utanför Östergötland

Ett stort steg i Gasolfyllarnas historia var när det äntligen fanns möjlighet att öppna den första fyllningsstationen utanför Östergötlands gränser. Den första stationen levererades till Norsborg i Stockholm och invigdes med stolthet.

Öppning av den tredje stationen i Tullinge

Öppning av den fjärde stationen i Örebro

Öppning av den andra fyllningsstationen i Stockholm