Uthyrning

Hyr utrustning hos oss

Två av gasolfyllarnas anställda bär flaskor

Gasolfyllarna erbjuder uthyrning av gasolcisterner, terrasvärmare, byggfläktar och gaspaket till företag.

Gasolcistern

Inte alla vill eller kan äga sin gasolcistern eller vill helt enkelt inte behöva tänka på besiktningar, avskrivningar, service eller att hålla gasoltanken ren.Eller ni kanske har räknat med att gasoltanken kommer behöva bytas ut till en större om några år. Lösningen är att hyra en gasolcistern från Gas Installationer.Vi har cistern i alla storlekar – kontakta oss för mer infoVi erbjuder även kompletta anläggningar för uthyrning.Möjligheterna är nästan oändliga.Av praktiska skäl kan en komplett anläggning byggas in container och utrustas med t.ex förångare, reglersträckor och vid behov brandväggar.

Terrassvärmare til restaurang

Det har blivit väldigt populärt med dom fina pyramidfacklorna på uteserveringarna men många krögare har problem att förvara dessa på vintern och inte möjligheten att gå igenom och serva värmarna efter säsongen.Genom oss kan ni hyra värmarna, vi vinterförvarar dom och går igenom dom innan sommarsäsongen sätter igång igen.Pyramidfacklorna har en effekt på 13kW, behöver ni mer? Inga problem, vi har även den gamla traditionella ”svampen” på 17kW.

Byggfläktar

Vi erbjuder uthyrning, försäljning och leverans av gasoldrivna byggvärmare till nästan hur stort eller litet behov som helst. Termostat går att välja som tillval.Till värmarna erbjuder vi slangar, gasolpaket eller flaskor, regulatorer och om så behövs mobila gasolförångare.
Efter förfrågan kan vi även erbjuda svart- eller rödinfravärme för din industrilokal.

Flaskor och gasolpaket

Till större förbrukare erbjuder vi uthyrning av gasolpaket.Paketen finns i två varianter, ett gasfaspaket och ett vätskefaspaket.Båda paketen innehåller 6st P45 flaskor, skillnaden är att vätskefaspaketet har stigarrör.Paketen går att lyfta med truck eller stroppar.

Övriga uthyrningsprodukter

Har ni ett tillfälligt behov för något gasrelaterat, kontakta oss.

Vi älskar att göra våra kunder nöjda, era problem är vår utmaning. Kontakta oss för mer information och priser.

Behöver du hjälp eller mer information? Hör av dig till en av våra medarbetare!

Säg hej till Huvudkontor och verkstad

info@gasolfyllarna.se

020-19 19 90

Gasolfyllarna Norrköping

Kvinna ger en gasolflaska till en man