Om företaget

Gasolfyllarna är störst
i Sverige på fyllning av Gasol.

Man ger gasolflaska till en kund

Hos oss hittar du en bredd av tjänster inom både gasolinstallation, gasolpåfyllning och försäljning av gasolprodukter.

Hos Gasolfyllarna kan du fylla på även om gasolen inte är helt slut i flaskan – för du köper nämligen gasol i lösvikt. Gasolfyllarna har tio fyllningsstationer samt fem återförsäljare i mellersta Sverige. Vi erbjuder gasinstallationer för företag inom industri och restaurang samt för privatpersoner i villa och lägenhet. Du kan även köpa gasolrelaterade produkter på våra stationer och i vår webbshop. Om du endast behöver värmare, flaskor eller cisterner under en kortare period är du välkommen att hyra hos oss!

Det finns många fördelar med att ladda din tub hos oss

Fördelarna med att fylla på Gasol i lösvikt är att flaskan inte behöver vara tom innan den fylls på. Det går även att välja hur mycket flaskan ska fyllas på, ifall det inte behövs en hel flaska på en gång. Valet är ditt! Detta hjälper vi dig med och på alla fyllningsstationer möter du vår personal som hjälper dig fylla på samt svarar på dina frågor.

Vi utför även gasinstallationer

Vi erbjuder gasinstallationer till både företag och privatpersoner och vi både levererar och installerar flaskor och cisterner efter era behov. För att det ska vara säkert att använda gasol är det viktigt att installationer sker på rätt sätt och dessutom behövs besiktning och service med jämna mellanrum. För detta erbjuder serviceavtal, läs mer här.

Behöver du hjälp med installation, får du gärna kontakta oss!

Användbarhet och flexibilitet gör att gasol är den perfekta energikällan för fritidsbruk.

Det är inte bara stora industriföretag som har nytta av gas som energikälla, den är även en flexibel möjlighet för fritidsbruk. Många väljer gasol på grund av flexibiliteten och att den är lätt att transportera, vilket gör den användbar till vardagsbruk både inomhus och utomhus, samt på campingsemestern.

Viktigt med säkerhet i samband med användning av gasol

Det finns som ovan nämnt många fördelar med gasol, men det är viktigt att göra rätt och tänka på säkerheten. Hos os behöver du inte känna dig orolig, för att vi finns på plats med personlig service och ger dig tips och råd kring din användning av vår gasol!

Ackreditering för att säkerställa god service

Det allra viktigaste för oss är den personliga servicen och den genomsyrar hela vår verksamhet. Både vid gasolpåfyllning, gasinstallationer och försäljning och uthyrning av produkter vill vi att du ska känna dig säker och få svar på dina fungeringar. Vi tycker att det är viktigt att kunna svara på era frågor och helst vill vi att ni ska känna er trygga med vår service och komma tillbaka till oss! Därför har vi på eget initiativ blivit ackrediterade för att ni som kund ska kunna veta vilken service ni kan förvänta er hos oss på Gasolfyllarna. Vi jobbar alltid utifrån dessa riktlinjer.

Gasol är ett allt vanligare bränsle för restauranger, villor och i fritidssammanhang och är en restprodukt från oljeindustrin – den gasol vi inte använder bränns annars direkt på oljeplattformarna. Gasol är en säker produkt förutsatt att man följer de säkerhetsanvisningar som finns. ”Vi har alltid legat i framkant gällande säkerhetsarbete både gällande installationer och gasolfyllning” säger Gasolfyllarnas områdeschef Jonas Rauker.

Fyllning av gasol på lösvikt har blivit allt vanligare på senare år, och det har blivit en diskussion i branschen om hur man säkerställer nivån på säkerhet hos de olika företagen. ”Genom att vara först med ackreditering av gasolfyllning lägger vi ribban för resten av branschen. Nu väntar vi på reaktion från övriga gasolföretag” säger Verksamhetschef Kenny Nordenberg.

Ackreditering av Swedac garanterar ett säkert arbete med hög kvalitet genom löpande kontroller. Läs gärna mer på Swedacs hemsida.

Våra egna produkter på våra fyllningstationer och i webbshopen

Vi på Gasolfyllarna vill alltid lägga en personlig touch och erbjuda det allra bästa. Därför har vi förutom att förenkla påfyllning av gasol arbetat fram egna produkter – för att kunna erbjuda bästa möjliga kvalité.

Vi arbetat fram en egen typ av flaska, en kompositflaska med låg vikt och snygg design för att du inte ska behöva gömma undan gasolflaskan utan stolt visa upp att du fyller på din gasol hos oss. Den heter Nova-flskan finns att köpa i vår webbshop och i våra fysiska butiker på våra fyllningsstationer. 

I vår webbshop hittar du även facklor speciellt framtagna av oss på Gasolfyllarna. Se mer i vår webbshop här.

Vi gillar att träffa våra kunder

Vi gillar att träffa våra kunder och dyker upp lite här och var. Under Bråvallafestival i Norrköping servade vi Gasol för att matserveringen skulle fungera. Vi har även synts på både hästtävlingar och utanför matbutiker.

Läs mer