Privat

Gasol för privat bruk

Användbarhet och flexibilitet gör gasol till den perfekta energikällan för fritidsbruk.

Det är inte bara stora industriföretag som har nytta av gas som energikälla, den är även en flexibel möjlighet för fritidsbruk. Många väljer gasol för flexibiliteten och att den är lätt att transportera, vilket gör den användbar till vardagsbruk både inomhus och utomhus, samt på campingsemestern.

Hemma

Redan idag använder många restauranger och företagskök gasol för att driva ugnar, spisar och grillar, men detta är även en möjlighet för hushållen. Värmen på en gasolspis är enklare och snabbare att styra och en värmekamin är ett bra alternativ för att värma upp huset, uterummet eller sommarstugan.

I trädgården

En gasolgrill är enkel att använda, blir snabbt varm och förorenar betydligt mindre än en kolgrill. Oftast blir även grillresultatet bättre eftersom man enkelt kan justera värmen. Med en gasolgrill har du glädje av grillen hela året. Vill man skapa lite extra trivsel och förlänga sommarkvällarna är en gasolkamin, gasolstrålbrännare och/eller terrassvärmare ett miljövänligt och effektivt val. Gasol kan även användas som ett bra alternativ till miljöfarlig ogräsbekämpning med gift.

Camping

Ska du på campingsemester är gasol oumbärlig. Camping är inte något man enbart gör på sommarhalvåret, fler och fler campingentusiaster väljer att campa även på vintern. Om du använder husvagn kan gasol användas för att värma upp husvagnen och förtältet samt att laga mat på gasolspisen i vagnen – och om du tältar kan du snabbt få fart på gasolbrännare, gasolvärmare eller grill.