Gör din semester i husbilen enklare med dessa sju produkter

Husbilar vid en äng

När semestern ska avnjutas på vägen är det bra att vara förberedd. Vi har samlat sju produkter som gör drömsemestern i husbilen och husvagnen ännu enklare.

Det finns förmodligen få semestrar som kan tävla med en sommar i husvagn eller husbil. Vi ökar komforten några nivåer med samlingen av dessa sju produkter…

Njut av ditt morgonkaffe med denna kaffebryggare
Få saker slår doften av nybryggt kaffe en tidig sommarmorgon! För många är dagens första kaffekopp en ren nödvändighet – och allra bäst smakar nymalet kaffe.

Med denna kaffebryggare kan du koka upp till 12 koppar kaffe – eller upp till 12 koppar te om du vill. Häll helt enkelt kaffe eller te i det återanvändbara filtret, fyll på med vatten och placera kaffebryggaren över en gaslåga.

Tips: Försök dig på detta våffeljärn för gaslåga, medan du ändå är på gång med en riktigt lyxig frukost!

Grillfest hela sommaren
På sommaren finns det bara en sak som gäller: grill. Och grillad mat, måste man även ha på campingsemestern. Helle är en praktisk och tuff grill med en storlek som gör den idealiskt att ta med på din semesterresa.

Grillen är mycket effektiv och kan placeras på det uppfällbara stativet eller på ett annat bord. Sidoborden kan enkelt tas av, vilket gör grillen ännu mer platsbesparande. Bli campingplatsens stora samlingsplats med grill varje kväll!

Så här har du alltid tillräckligt med ström
Har du hittat en hemlig plats som du inte vill dela med någon? Låt inte behovet av 230V -ström stoppa dig! Välj det miljövänliga alternativet med en solcellsanläggning som är speciellt anpassat för husbilar och husvagnar.

Hav och strand, höga berg och vacker natur – med husbil eller husvagn, är svaret ofta ja tack, bägge delarna. Med solceller kan du njuta av frihet och självständighet – här hittar du allt du behöver och lite till.

Tips: Byt ut alla lampor till 12V LED-lampor! Om du älskar varmt ljus är dessa Filament LED-lampor något för dig.

Kontrollera hur mycket gasol du har kvar
Att få slut på gasol kan vara allt från lite irriterande till total kris, allt beroende på vilka gasprodukter du har med dig i husbilen. Med två 11 kg gasolflaskor i husbilen kan det vara ett verkligt bekymmer för många att få slut på gasol och det är inte alltid lätt att hitta en tankstation när du är långt ute i vildmarken.

Lyckligtvis finns det en lösning som gör att aldrig kommer att oroa dig för hur mycket gasol du har kvar. För med denna gasolvåg får du full kontroll: den elektroniska vågen mäter fyllningsnivån i flaskan och du kan hålla koll på nivån i Appen. Gasolvågen har nämligen en App som du kan ladda ner – eller så kan du läsa av indikatorn manuellt.

Ta en titt på Gasolvågen här!

Säkerheten främst!
Om du har gasprodukter i husbilen, ska du också ha ett gaslarm och ett CO-larm som upptäcker kolmonoxid. Det är viktigt att komma ihåg att ett gaslarm detekterar gaser som gasol, medan ett CO-alarm detekterar kolmonoxid. Traditionellt är ett gaslarm monterat lågt eftersom gasol är tyngre än luft, medan ett CO-larm monteras högt då kolmonoxid stiger.

I mindre rum är detta gaslarm en idealisk lösning. Det upptäcker både gasol och kolmonoxid, och om du monterar den i sänghöjd kommer du snabbt att bli underrättad om det finns antingen gasol eller kolmonoxid i rummet.

Bra inomhusmiljö med frisk luft
Matos, fuktighet, värme… i en husvagn är det viktigt att ha bra luft inne. Med en soldriven fläkt förbättrar du inomhusklimatet snabbt, enkelt och helt miljövänligt!

Caravent Solar är en liten och elegant lösning som passar perfekt på den välkända Electrolux-ventilen.

Klicka hem den tysta Caravent-fläkten här!

Varmt i förtältet
Trots bra väder den senaste sommaren är den svenska sommaren känd för att vara lite av en berg-och dalbana när det gäller sommarvädret. Det är inte utan anledning att det i tid och otid påstås att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder!

Om sommartemperaturerna tar en oväntad förändring är det en bra idé att ha en värmekälla som garanterar en varm atmosfär. Utrusta förtältet med en gasolkamin och ta fram Yatzyblocket och få det varm och mysigt – även på de kalla dagarna.

Se alla gasolkaminer här!

Dela inlägget

Facebook
E-post