Externa kontroller av Gasolfyllarna

Man bär gasolflaska

Senaste veckan var intensiv, dels hade vi med kort varsel inspektion av Arbetsmiljöverket där fokus var mobila maskiner men även genomgång av vårt systematiska arbetsmiljöarbete.
Vi arbetar sedan många år tillbaka med systematiskt arbetsmiljöarbete och har när företaget vuxit intensifierat det arbetet så kontrollen gick utmärkt.

Som vi hoppas att alla kunder vet om är vi sedan 2015 ackrediterade för kontroll och fyllning av gasolflaskor så varje år blir vi kontrollerade av Swedac att vi uppfyller kraven i de standarder vi är ackrediterade emot. I veckan var det dags för årets kontroll och även den gick utmärkt och fortsatt ackreditering rekommenderades.

I en sådan kontroll går Swedac igenom att tittar t.ex. att vågar är krönta och kalibrerade, att personalen har korrekt utbildning och att allt arbete görs på ett säkert sätt.
Här kan ni se att vi är det enda företaget i Sverige som innehar denna ackreditering
https://search.swedac.se/sv/ackrediteringar?s=p%C3%A5fyllnadsprocesser

Vi har ackrediterat oss för att vi ska vara bäst på det vi gör och att ni kunder ska känna er säkra när vi köper er gasol ifrån oss. Alla som arbetar hos oss blir rätt behandlade, gasolen vi säljer överensstämmer med produktspecifikationen, flaskorna som fylls är kontrollerade och godkända samt att flaskorna fylls till korrekt mängd.

Sist men inte minst, i lågsäsong som vi är i nu arbetas det för fullt med att hitta nya intressanta platser för etablering av Gasolfyllarna och nya tjänster. Vi kommer första kvartalet 2022 öppna två fyllningsstationer på väldigt efterfrågade platser. Vart dessa är kommer presenteras lite senare.

Är du intresserad av en gasolfyllningsdepå på din ort så har vi under året gjort en stor satsning på vårt franchisekoncept och det går nu att skicka in intresseanmälningar här:
https://www.franchisefinder.se/nc/franchise-detail/gasolfyllarna.html


Dela inlägget

Facebook
E-post