Gasolfyllarna öppnar gasoldepå i Göteborg

11 april öppnade Gasolfyllarna sin 12:e gasol station på Transportgatan 5 B, i lokalerna där tidigare Handelsbanken låg, ett stenkast från Bäckebol köpcentrum.

Hos Gasolfyllarna köper du gasol på lösvikt. Ofta har man några kilo kvar i flaskan när det nalkas helg. Istället för att ge bort den gasolen så betalar du endast för den mängd som fylls på och får dessutom behålla din egna flaska.
Här finns också butiksförsäljning. Butiken är tilltalande. Ljus och fräsch och
här finns bland annat gasolflaskor, gasolgrillar av hög kvalité och andra gas- och fritidsrelaterade produkter till försäljning.

Stationen i Göteborg erbjuder butik, lpg (motorgas), påfyllning av gasol och gasolflaskor med mera. Det finns även bra parkeringsmöjligheter och möjlighet för större fordon att komma till utan att behöva krångla. Både privatpersoner och företag är välkomna. Än så länge har vi öppet vardagar 08 – 17 berättar Viktor men tanken är att så snart vi stärkt upp personalstyrkan så skall vi hålla öppet även på helger.

Driver du en restaurang eller företag och behöver få gasolen levererad så erbjuds även detta, kontakta stationen så får du veta mer.

Inom kort kommer det även erbjudas hemleverans av gasol till privatpersoner via Gasolfyllarnas ny tjänst Hemgasol.

Vill du se en vägbeskrivning eller kontaktuppgifter, klicka här för att komma till stationens egna kontaktsida.

Dela inlägget

Facebook
E-post