Har du erfarenhet av att ge service i världsklass?

Vill du bli en del av ett marknadsledande företags fortsatta resa?

Då kan du vara den vi söker för tjänsten som leveransansvarig

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Gasolfyllarna söker en leveransansvarig. Vår position i gasolbranchen växer och vi vill nu utöka vår personalstyrka med en social och driven kollega. Denna tjänst kommer vara stationerad på vår depå i Norrköping, där du bemöter kunder i butik, både privatpersoner och företag, samt levererar ut gasolen till restauranger och företag. Detta ställer krav på dig som söker att du har B-körkort med god körvana. Vid leveranser kommer företaget tillhandahålla bilar och utbildning för säker transport.

Arbetsuppgifterna innefattar förutom transport av gasolen till kund även mycket service i butik där kundbemötandet står i fokus, både över disk samt på telefon och mail. Vi söker efter dig som är driven, social och serviceminded med hög ansvarskänsla då självständigt arbete sker dagligen. Du är i fysiskt god form då arbetet har olika tunga moment så som lyft av olika slag. Vidare är du effektiv och ser till att produkterna kommer fram i tid men samtidigt är noggrann med ett stort säkerhetstänk. I förlängningen ställer det följaktligen krav på dig som ansöker att du trivs med ansvar och vill leverera bästa möjliga produkt och service till alla kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis att:

  • Leverera gasol via bil till kund
  • Depå och butiksarbete
  • Ge bästa möjliga service

Tjänsten passar dig som lockas av att arbeta serviceinriktat och självständigt med mycket eget ansvar. Då du kommer ha direktkontakt med kunder vid leveranserna och i butik är det av stor vikt att du som person är social, kommunikativ och stresstålig, utan att för det kompromissa med kvalitén i arbetet.

KRAV PÅ PERSON
Vi söker dig som är driven och ansvarstagande. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är ordningsam. Du brinner för att ge bästa möjliga service och kanske har en bakgrund inom butik eller liknande bransch där kundservice är högt prioriterat då sälj kommer bedrivas över disk, på mail samt telefon. Har du tidigare arbetat med att köra ut leveranser med bil är det meriterande.

För att lyckas i rollen som leveransansvarig krävs vidare:

  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B

ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning:
40h/v.
Arbetstid:
08:00 – 17:00
Plats:
Norrköping

Sök genom att e-posta ditt CV och personlig presentation till jobb@gasolfyllarna.se